Feb 28, 2011

IF I COULD~


if i could
i will go far from here
will be ALONE

just me at around
nobody there

then
i will never hurting others HEART again

i wish i can be ALONE. FAR FROM THEM!


Feb 25, 2011

NEXT! :)

SALAM SEMUA!
:)

disaat nie mood saya tak bape baik sebab worried something that maybe bcoz my fault
but its ok.
this entry will be happening bcoz i will story about my little sayang. :)

dikala diri saya tengah runsing. rasa down sepanjang hari. rasa kerinduan yang membuak2 dekat orang2 tersayang,
i had one little girl yang sangat rajin sebab takde keja telah melayan kerenah saya for the whole days.

little girl yang perasan kecik padahal dia la KAKAK saya
kteorg lahir tahun sama, bulan jek lain.
dia bulan gerhana, saya bulan purnama. FULLSTOP!
HAHAHAHAHA.
:))

little girl yang bajet takde keja, sibuk membusykan saya yang banyak keja nie.
:P

uit.
bayangkan kalau saya tengah busy, time tuh la dia nak membusykan diri dia menggila dengan saya.
dikala itu saya rasa macam takde keja nak buat selain menggila dengan dia jugak,
padahal keja melambak nie.
huh~!

sesaat je start menggila, sepanjang hari virus tu membiak.
kadang2 berjangkit esok, esok dan esok punya hari.

wah.
penat kan dear bila jadi gila.

^^

tengok bawah!


nie dekat wall my little sayang

penuh nama den yo. nie kalo scroll wall dia bawah lagi mmg den jo ado.
orang lain??
non ado!
hahaha

see see
i balas pendek jek tau kat wall dia.

meh kita tengok wall i plak!

tengok tengok!



nampak???

panjang siot.

dia cakap saya kuat menjawab. dia tuh yang kuat buat karangan.
egat wall cek tempat belajar BM KARANGAN ke??
hahahaha.
:P

tengok la.
kalau korang singgah wall kami, mmg takde komen lain dah.
den pun tak sempat nak update status sebab tak perlu kot.
semua benda dah ada kat wall tuh.
hahaha.

tengok bawah lagi!


nie dari komen pic vacation kami.
panjang siot.
1 pic tuh kami je duk komen
bukan syok sendiri oke!
tapi virus gila dah datang.
sampai ke pic terbawak2. nie panjang2 nie takde kena mengena ngan pic tuh.
menyimpang jek jauh.
hahaha.
:))

time nie penat siot.
nak membalas wall. pic lagi. keja den yang melambak nie lagi.

adeh~
tp little sayang punya pasai, i kuatkan jugak semangat untuk terus menggila.
hahaha.


dear: thanks sebab teman saya dikala saya sedang sedih! hehe. :)

love you ya!

Feb 24, 2011

HIDUP TAK SELALU NYA INDAH!


dalam sebuah persahatan segala rasa akan kita lalui
suka,
duka,
sedih,
gembira,
ketawa,
menagis,

semuanya dah sebati dalam hubungan
dalam apa pun hubungan yang kita bina, kita tetap akan laluinya.

ya, saya ngaku. zaman sek men saya adalah paling yang happening.
kenapa?
mesti korang dah tau kan.
ada nya insan tersayang kat sebelah.
dulu insan tersayang hanya lah seorang SAHABAT.
mana pandai lg bercinta dulu.
* eh. itu tipu *
ok la. ada la sorang. tapi nama pun cinta monyet kan.
so sayang saya masa tuh lebih kepada sahabat saya

mana nak cari kawan2 ngan boleh ngam ngan kita kan.
even masa tuh semua kawan saya adalah yang terbaik tapi MEREKA berdua tetap menjadi pujaan hati saya
kerana MEREKA, saya kenal apa itu erti PERSAHABATAN.
:)

hari2 indah saya penuh dengan gelak ketawa MEREKA.

duduk asrama wei.
mana ada tv den nak tengok. kalau ada pun setakat wat perhiasan jek.
mak abah adik?
takkan nak angkut masuk asrama jugak kan.
hehe

so.
pagi bangun tdo je saya nampak MEREKA
p sekolah nampak MEREKA
p kantin nampak MEREKA
p padang nampak MEREKA
p toilet MEREKA jugak
merayap 1 sekolah pun nampak MEREKA
tengah belajar pun nampak AISHAH * HAHAHA.*
balik sekolah MEREKA lagi
nak makan pun MEREKA ada
nak mandi pun MEREKA lagi
turun solat jemaah pun MEREKA lagi
turun PRAP pun MEREKA juga
supper pun MEREKA
gotong royong MEREKA ada
riadah MEREKA lagi
tdo mimpi pun MEREKA


weyh. banyaknya MEREKA!

yes. dats y la MEREKA yang terbaik dalam hidup saya! :)

actualy, MEREKA yang saya masukkan bukan setakat mereka berdua. sebenarnya semua sahabat saya.
tapi disini saya menekankan MEREKA berdua lebih dari segalanya.~!

TAK SELALUNYA INDAH~

kami bertiga pernah bergaduh besar
sebab?
jangan tanya. dah lupa! * boleh??? * hahaha

ok. kenangan pahit kita buang jauh2. :D

gaduh paling besar dgn aishah.
 seperti yang saya mention dari tadi, saya ngan aishah sangat rapat.

bila bergaduh paham2 je la kan.
 rengangan terus. tak payah cakap pape.
diam jek.
silent is better.
rite?

macam tuh la kami.
dalam class dah la duk sebelah jek.
boleh time gaduh kteorg tarik meja bg jauh2.
pandang pun tak mau
semua orang heran jek.
pelik.
1 asrama kecoh.

kenapa?
mengapa?
bagaimana?
siapa?
apakah?

semua tuh saya dah tak engat. seyes lupa.
how come boleh lupa??

adeh~
korang kena tau, memory otak saya masalah sikit. semua bnda lupa.
so harap2 paham k.
haha.
:P

tapi semua tuh sementara jek.
seminngu je kot gaduh then baik la. * seminggu tuh kejap kan?? ==" *

bila baik semuanya INDAH kembali.

then lepas tuh, semuanya dah pandai
 MENGHARGAI DIRI MASING MASING. :)

sekarang masing2 jauh.
sorang kat utara, selatan, tengah, tepi , atas, bawah, semua la.
saya dah tak jumpa MEREKA lagi.
teka bape lama?
ha.
lebih kurang 2 tahun lebih.
* lama or kejap?? ==' *

masing2 busy. bila saya rindu dyorg, saya akan msg.
saya akan cakap 1 bnda jek.

" aishah. nana. miss u all so much "

only dats word.
bila dpt dge suara dyorg rasa macam nak peluk2 dyorg.
tp apakan daya, jauh!

dulu saya rasa nyesal pindah N9.
yela. saya dah tak dapat juin semua aktiviti ngan MEREKA semua.
saya sangat jeles
dyorg semua dekat2.
boleh jumpa.
hangout sana. p snie.
kadang2 rasa nak nagis.
tpi saya kuatkan hati.

hati selalu cakap: " takpe eka. kau kena gembira tengok depa bahagia " :)

tuh je mampu.
tak tau bila boleh jumpa dyorg SEMUA.

rindu dia jangan duk kata la.
sepanjang mana entry nie, panjang lagi RINDU saya kat MEREKA semua.

to MY DEAREST FRIENDS: aku tau ampa tak baca blog nie. tapi aku harap ampa dapat rasa yang aku sentiasa rindukan ampa.
SENTIASA! :)

MISS U ALL DAMN MUCH!



THE STORY TWO OF THEM! :)

SALAM SEMUA~

harap hari nie indah indah belaka. walaupun tak indah, bagi indah jugak ok! :)

 *senyuman pengubat segalanya. *

hari nie saya rasa macam rindu sangat kat MEREKA. act hari hari rindu tapi hari nie LEBIH BANYAK RINDU LA.
SO saya decide saya nak post entry pasal MEREKA.
saya rasa macam saya tak penah cerita tentang MEREKA kat blog yang tak berapa indah nie.
sebab?
bukan saya lupa kawan ke apa tapi kerinduan terhadap mereka nie sukar saya nak ungkapkan.
hanya hati dan perasaan saja yang tau. :)

ok. story akan bermula dari A to Z.
part by part.

kalau nak baca, scroll yea. kalau tak nak, kena scroll jugak!
hahaha.
:P

TWO OF THEM


NANA &&  ECAH!

SITI AISHAH BINTI AMRAN


pemilik gamba di atas adalah sahabat terbaik saya yang terunggul penah saya ada.
orangnya cantik, sopan santun, ayu ( even ganas jugak kadang kadang ), baik hati dan jugak pandai.

perkenalan bermula.....
masa kami sama sama masuk F1. kami sama class. duduk dalam class pun sebelah menyebelah jugak. 
paling best kami duk asrama yang sama.

kami rapat sebab kami duk 1 class. masa tuh kawan2 asrama yang lain kebanyakkannya duk class Arab.
dalam class kami tuh kira kami dua je la budak asrama. so sangat rapat disitu.

keakraban kami terus terjalin bila kami selalu tdo sesama. ( jangan pk bukan2 ok! )
takdir menentukkan kami 1 blok masa tuh. dan tiap2 malam kami akan tdo sama2.
sama ada dia tdo kat bilik saya or saya p bilik dia.
sebelum tdo mesti ada jek gosip yang kami update.
paginya plak, bila bangun je p mandi sama2.
p breakfast sama2.
p class pun sama2.

1 fakta tentang sahabat saya nie: DIA RAMAI PEMINAT OK! ( jeles disitu)

tapi yang bestnya, orang yang minat dia tuh semua saya minat jugak.
hahaha.

tapi masa tuh budak2 lagi kan, so kami tak penah nak bercintan cinton la. semua anggap kawan2 je.
bila berkawan, hidup lebih ceria. tak payah pk hati dan perasaan kan. hehe. ;)

paling best,
sahabat saya nie penah dapat surat cinta ok. siap ada bedak lagi.  hahahahaha. :))
masa tuh kami F3.
TAPI. dia layan budak tuh mcm kawan besa jek. even budak tuh dah banyak kali porpose dia.
sampai sekarang, kami semua tetap kawan! :)

ok. disebabkan saya ada sahabat yang HOT nie so mesti la ada orang jeleskan.
kami akui memang kami tak HOT tapi dah ada orang anggap macam tuh so terima jek.

kami sangat rapat so bukan setakat memiliki kawan yang sama malah musuh yang sama jugak.
ok. disini saya nak bgtau semua rakyat jelata yang musuh kami tu GEDIK lebih.
hahaha.

musuh kami bukan sebarangan ok. musuh KETAT tuh.
geng musuh kami memang gila GEDIK.POYO.BAJET. segalanya lah.
aish. sabo je la.~

kenapa kami ada musuh??

1st: sebab kami rapat dengan budak laki class kami. RAPAT ok! budak laki pun kepala gila2 dengan kami.
maybe dia jeles sebab budak laki tak suka dia.
hahaha.

2nd; maybe dia jeles sebab sahabat saya banyak peminat dan musuh kami tuh takde peminant langsung.
yang paling best, semua laki yang minat sahabat saya, musuk kami nie pun gedik nak minat jugak.
siap ngorat bagai.
paling kelakar, kami penah beribut sorang laki. bukan salah saya yea.
musuh kami tuh ha. bajet den nak laki2 yang ada tuh..
 ceh. tuh kawan je oke. kalau nak p la amek.
adeh~

sampai sekarang sahabat saya nie takleh dengar pasal musuh kami tuh.
kira benci abes la. tapi saya relak jek.
saya anggap tuh semua permainan hidup.

apa2 pun saya tetap tak leh lupa apa yang musuh kami dah buat.
sebab dia pernah jatuh kan maruah saya sebagai student.
memfitnah dan menuduh bukan2. perkara yang saya tak buat tapi dia sebarkan bg orang percaya saya buat.

pape pun saya harap musuh2 kami tuh bahagia.
( ketua geng musuh kami tuh dah kawen dah. ada anak dah. bahagia la gamaknya. haha. )

skang sahabat saya nie tengah study dekat sg.buluh.
dia amek nursing.
sok saya sakit saya jumpa kamu ya sahabat! :)

NOR DIYANA BINTI AHMAD TARMIZI


si gadis comel nie adalah sahabat bising saya paling ROCK! hahaha.
orangnya cantik, bijak, baik hati dan sudah pastinya ROCK!
( sahabat saya cantik2 belaka. saya jek kurang. huhu. tapi bangga ada MEREKA! )

perkenalan bermula.............
kisah kami tak banyak beza macam saya dan aishah.
kami bertiga 1 sekolah dan pastinya 1 asrama. itu kamu semua kena tau. hehe.

yang bezanya sikit adalah nana nie duk class Arab. so bezanya kami disitu yea.

saya dan nana,
erm.. apa saya nak cakap yea. sebabnya life kami bertiga adalah sama. bila saya rapat dgn nana means saya rapat dgn aishah.
tp saya dan nana jarang tdo bersama. hahaha

FAKTA pasal kami bertiga :

MEMPUNYAI MUSUH YANG SAMA.
ngegeg~~!

JOIN KUMPULAN NASYID ASRAMA SAMA
( ok. disini ada sikit tak sama. sebab nana adalah permainan kompang pada masa tuh. ha, dia main temborin jugak. manakala saya dan aishah adalah meyumbangkan suara dibelakang. haha. :P )

anyway,
 hidup tak selalu ceriakan. tak jugak selalu indah. bila ada suka, ada la dukanya.
macam tuh jugak la. ngan PERSAHABATAN kami.

segalanya seakan gelap bila duka datang melanda.
tapi SYUKUR kerana setiap masalah yang kami hadapi, kami dah atasi bersama.

bukan kecik2 masalah yang melanda kami, tapi sebesar2 nya datang menguji kami.
apa2 pun MEREKA TETAP TERBAIK! :)

SAYA BERSYUKUR KERANA MEREKA ADA! :)

P/S: NEXT ENTRY CERITA SEDIH DIANTARA KAMI PULAK! :)






BFF!

I WILL STORY ABOUT MY TRULY FOREVER AND EVER BFF LATER~

Mood; MISS THEM SO MUCH! DEEP OF MY HEART~

Feb 21, 2011

JELES WEI!

JELES TENGOK HEADER BLOG ORANG CANTIK CANTIK. BILA ADA MASA NAK BUAT NIE. BLOG PUN SURAM JEK. TAKDE PICS YANG MENGEDIK KAT SIDE TUH. ALA~~!

NAK PAGE CANTIK JUGAK!


TAG~! :)

BUBU TELAH MEN'TAG' SAYA. DISEBABKAN SAYA TAKDE BANYAK MASA * BUKAN SEBAB BUSY TAPI NAK MELAYAN FB DAN YM YANG BANYAK NIE * SO SAYA BUAT SECARA CEPAT YEA. hahahahaha.

jom jawab~!

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu tuu.
NURATIKAH BINTI ZULKEFFLI BIN ABDUL RAHMAN  . hehe.

2. Kamu suka warna pink tak?
PINK?? JARANG ADA BENDA WARNA PINK TAPI SAYA NIE KALAU BELI BARANG MAIN BELI JEK TENGOK CANTIK SAPU SEMUA. PINK LAYAN LA SIKIT SIKIT. :D

3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni apa kamu nak cakap dengan dia?
SAYA NAK BGTAU DIA SAYA RINDU DIA SANGAT SANGAT. SAYA NAK DIA TAU EVEN DIA JAUH DARI SAYA, EVEN KADANG KADANG TAK SELALU CONTACT TAPI DIA ANTARA INSAN PALING SAYA SAYANG. BERADA DIHATI SAYA SELALU. * tacing tak bubu? luahan hati nie. *

4. Siapa paling comel? MaherZain atau kamu?
CEH. SOKLAN TUH BIAR LA MENCABAR. DAH TENTU SAYA. FULLSTOP! hahaha

5. Mana lagi sedap, kek atau aiskrim ?
ICE CREAM LA. SBB SAYA SUKA ICE CREEEEEEAAMM~!

6. Bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? ( Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
EDEH. NIE 1 LAGI SOKLAN TAK MENCABAR. DAH TENTU LA SAYA HEBAT KERANA MENGETAHUINYA. 7 MAY 89. WADUH~ SAYA HEBATKAN BUBU. :D

7. Ain Maisarah, siapakah dia ?
HA. SOKLAN NIE BETUL BETUL MENCABAR. SAPA AIN MAISARAH NIE???? =='

8. Ceritakan sejarah kamu membuat blog. Ikutlah sampai perenggan pun.
BUAT BLOG NIE MASA SAYA TAkDE KEJA. TBE2 RASA MACAM NAK UP TO DATE KAN. SO TENGOK ORANG BUAT BLOG, SAYA PUN FOLLOW LA. TAPI BEST JUGAK SEBAB BLOG NIE TEMPAT SAYA LUAHKAN PERASAAN. BLOG SAYA TAK RAMAI FOLLOWER. APA LA SANGAT ADA DLM NIE KAN. TAPI TAK KISAH LA. AS LONG AS BLOG NIE ADA BILA SAYA PERLUKAN RUANG BERCERITA. :)

9. Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya ( pemberi taggie ini ) beri apa kat kamu ?
DAH MACAM DIA BG KAT SAYA BILA SAMPAI HARI2 BERSEJARAH SAYA. SAYA TAK PAYAH MINTAK PUN TETAP ADA SESUATU TUK SAYA. SAYA CUMA NAK DIA EGAT SAYA SELALU EVEN BUKAN DIHARI LAHIR SAYA. TUH JE~! :)

10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ya!
SAYA TAKNAK TAG SAPA SAPA BOLEH? haha. kejamkan~!

Feb 14, 2011

BILA HATI BERBICARA DIKAL OTAK BERFIKIR~!

hidup sedang huru hara. hati sedang resah gundah gelana. masalah semakin besar. otak tak mampu berfikir. segalanya kucar kacir. :'(

luaran nampak sangat happy. dalaman menagis sendiri. :'(

hati dan otak sudah tidak bersatu lagi. saling menasihati. kerana masing dah tidak sehaluan. otak fikir lain, hati kata lain. :'(

DIKALA MEREKA BERBICARA:

OTAK: kan aku dah kata. semua nie tak betul. apa yang kamu buat salah. kau tau tak?!
HATI: 'membisu'
OTAK: kau kena pulihkan segalanya. betulkan keadaan.
HATI: awak. maaf. :'(
OTAK: kau dah silap. kau tanggung. kau rasakan la akibatnya.
HATI: 'tak terkata'
OTAK: lantak kau la. aku dah cakap. kau buat jugak~! huh!
HATI: maaf! :'(

HATI sangat lemah ketika ini. tak mampu nak buat apa. hanya mampu berdiam dan biarkan OTAK berfikir sendiri. HATI sangat sedih dan terluka. OTAK sudah penat berfikir.

kalau lah semua nie boleh diundur atau berhenti setakat ini je, saya akan biarkan HATI dan OTAK bersatu supaya saya tidak berada dalam keadaan sekarang. :'(

Feb 13, 2011

PUNCAK BROGA YANG MENGANCAM DAN SG CHONGKA YANG DINGIN~!

 salam. :)

nampak tuh? senyum  sampai ke telinga. sangat happy nieh! hehehe.
sat sat. entry takde lagi panjang ke cik tikah. aish. paling panjang tajuk yang saya bikin. hahahaha. 
this time saya sangat happy nak update blog nie. ( wei. ada ke orang baca nie. T_T )

seperti yang saya duk gedik update blog b4 nieh. pasal entry nak p jenjalan ngan kesayang kesayang saya kan. so hari nie saya mau update sambungannya. 

segala berjalan lancar even ada masalah sikit but sangat perfect~! :)

seperti yang dirancang. kteorg bertolak dari salak pukul5 lebih. rancang kul4 tapi besala janji melayu. mana pernah tepat. hahaha. sampai BROGA dekat kul6 jugak. then apa lagi. seranggggggggggggggggggg bukit~! ( sampai tak sempat nak wat rengangan. akibatnya turun sakit satu badan. ) di pendekkan cite, kteorg sampai KE PUNCAK dekat kul6.30. cepat tak??? hahaha. 

sepanjang perjalanan nak mendaki tuh, sangat la mencabar. mana taknya. 1st time kot saya daki bukit. tinggi la tuh. last p bukit pun tak tau bila. sek ren kot?? ( ada ke? ) hahaha. rasa mcm nie 1st la.

wei. dah merepek. jum layan pics. nak describe setiap pics nie. penuh dengan kenangan abadi~! :)

BROGA HILLS~!



 puncak broga~! 
gelap weh. awal siot sampai. awal awal pun dah ramai. sampai takde ruang nak letak buntut. hahaha.


see. bukti sampai puncak~!

peace. (+_+)v


dah cerah sikit. dekat kul7 jugak dah. muka maintain yea kawan kawan. 
lega siot.



 yeah~~!! 
(^_+)v



tak percaya saya sampai puncak~???! 
1.7km dari bawah~! arrrrggghh~~~ macam 10km den rasa.
tapi bila dah sampai sangat gumbira.

terus saya jerit. "yeaaaaaaaaaaahhh~~ saya sampai puncak." dengan kuatnya. * sambil buat muka bangga *



wah.dipeluk kak dila tersayang~!
kami bertungkus lumus menolong bila dalam kesusahan mendaki! :)

 saya sayang kamu semua. yeah~


nampak tak???
kabus tuh.  
saya berdiri 400meter dari paras laut. 
:)

 


ramai orang tau!
muka penat masing masing. 



sayang mereka selalu! 



hero yang menjaga gurls yang lemah~!
hahaha. :D



jothi sedang merindui orang tersayang.
ehem ehem. 
hehe. :)

* dah otw turun *



teruk siot anak dara nieh. 
asih. fikir apa entah. 
+_+


saya suka pic nie!
( pic penuh krontervesi )

* photographer of the days *
*thanks ANIP for all the pics*



suka jugak~! 
:D



 kami penuh kepenatan tapi masih bergumbira~!



 tengok~!
real punya penat.

* comeykan saya. hahaha. *



ha. dah sampai bawah. 
otw p sg congkak.
semua tido.
* budak bju merah tuh amek kesempatan bila 
orang nak snap pic. :P *



tengok. tidoq lagi! 

ZZZZZzzzzZZZzzzzz... keruh!

AIR TERJUN SUNGAI CONGKAK~!


 sungai congkak!

here we come~!

nampak macam tenang je air dia. tapi deras jugak. best jugak.
;)

time nie berapa kerat jek yang mandi. hero hero ada yang rehat +  tido~!

saya mandi paling lama. rasa tak mau naik tapi terpaksa. 
:'(

 

 time nie semua dah habis mandi. then muka semua penat. so semua tido.  * tido lagi *

sedap punya~~!

angin sepoi sepoi bahasa. ;)




adeh. pic salah angle plak. 
hahaha

BALIK~!

kteorg gerak balik dalam pukul3 lebih. sebab semua tido tak sedar diri. sedap sangat tido dalam pondok tepi sungai. hahaha.

so otw balik dyorg mengidam nak pekena cendol. kebetulan ternampak cendol tepi jalan so singgah dan minum berjemaah. :D



van cendol pun masuk blog tau. :D



sorang muka penat. sorang muka sedap duk makan. sorang sedap duk tgk pic.

*camera tuh berjasa sepanjang perjalanan. :) *


tengok budak baju merah tuh. dia nampak jek kalau orang duk snap pic even duk makan. tengok yang lain, khusyuk je layan cendol. 
hahaha. :P



mari bersantap cendol!



the heroes~!
:)

CONCLUDE FOR THE DAY~!




HEROES for the day!

thanks to achah, fatah, anip dan buzz sebab tolong kami " the gadis " mendaki bukit BROGA~!

saya sangat appreciate jasa jasa andaa. saya rasa yang lain pun sangat bersyukur sebab ada anda. tanpa anda mesti kami dah bergolek jatuh bukit. sangat kuat mereka yea. menarik, menahan, menjaga kami sepanjang perdakian. sayang anda~! :) harap next time kita dapat buat aktiviti yang berguna dan fun macam nie lagi. 

* will miss them again *



muka penuh kebanggan. kegumbiraan. kepenatan. kepuasan. kepoyoan. kebagusan. ke'bajetan ke'comel'an.

yang penting ;KAMI SANGAT HAPPY~! :)

* betul tak kamu? :D *

WAH.entry sangat panjang. penuh pics. pics penuh makna. 

SAYA SAYANG ANDA SEMUA~! :)


I WILL MISS ALL THE MOMENT WILL U ALL ALL THE TIME. 
:)